Organisatie Blaercom

De Stichting Centrale Accommodatie Blaricum, zoals Blaercom officieel heet, heeft tot doel het beheer en de exploitatie door middel van het verhuren van zalen  voor activiteiten aan groepen, verenigingen en stichtingen die werkzaam zijn op maatschappelijk, levenbeschouwelijk, recreatief en cultureel gebied, inclusief activiteiten in de persoonlijke sfeer en het verrichten van al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Bestuur

Blaercom wordt bestuurd door een pro-deo bestuur van 4 personen te weten:

  • Raymonde Amorison – Voorzitter
  • Michael Samson – Penningmeester
  • Dirk Jan Emmens – PR/Communicatie
  • Jeanette Visser – Secretaris

U kunt het bestuur bereiken via email: bestuur@blaercom.nl (graag naam bestuurslid vermelden)

Dagelijks beheer

De dagelijkse uitvoering van de exploitatie is in handen van betaalde beheerders. Paul Molenkamp is als hoofdbeheerder verantwoordelijk samen met drie vaste mede-beheerders.

  • Paul Molenkamp 1978 in dienst als beheerder (vanaf 2016 in dienst als hoofdbeheerder) – hoofdbeheerder@blaercom.nl
  • Geert Majoor – 1982 in dienst als beheerder
  • Tamara Nobel – 2015 in dienst als administrateur/beheerder info@blaercom.nl
  • Selwijn Paehlig – in dienst als beheerder vanaf 2016

De mensen achter Blaercom

JEANETTE VISSER
JEANETTE VISSERSecretaris
Ik kende de Blaercom al van ‘binnenuit’ door aan sportieve activiteiten mee te doen.
Ik wil mij graag inzetten voor een goed draaiend en bruisend dorpshuis, met een hoeveelheid aan activiteiten voor jong en oud. Vernieuwing, met behoud van het ‘oude’ heeft mijn speciale aandacht.
RAYMONDE AMORISON
RAYMONDE AMORISONVoorzitter
Ik vind het erg leuk om voor dit mooie dorp iets te kunnen doen waar zoveel diverse groepen plezier aan beleven. In de ” nieuwe” Blaercom hebben we samen met de beheerders mogelijkheden om deze centrale rol uit te bouwen.
MICHAEL SAMSON
MICHAEL SAMSONPenningmeester
Ik zit nu ongeveer 6 jaar in het bestuur van de Blaercom. Het leuke daarvan is dat je ziet hoe relevant de Blaercom voor het dorp is. En hoe de beheerders met veel liefde voor de gebruikers zorgen. In de nieuwe Blaercom gaan we met zijn allen proberen dit nog beter te gaan doen.
DIRK JAN EMMENS
DIRK JAN EMMENSPZ & Communicatie
Ik vind Blaricum een heerlijk dorp met een unieke cultuur. Dorpshuis Blaercom kan een prachtige bijdrage leveren aan deze bijzondere dorpscultuur. Om samen met een klein gemotiveerd team een fantastisch Dorpshuis voor een relatief kleine gemeenschap in stand te houden vind ik een superleuke uitdaging.
BAS MENNINGA
BAS MENNINGAAdviseur
Voor de Blaercom zet ik mij in om óók een ontmoetingsplek voor jongere generaties te creëren. De oudere doelgroep weet de weg naar de Blaercom al decennialang te vinden, maar juist voor de jongere Blaricummers, heeft de Blaercom ook zó ontzettend veel te bieden. Ik zet graag mijn kennis en creativiteit in om de Blaercom hét dorpshuis te laten worden voor ons allemaal!

Activiteiten

Saamhorigheid

Gezellig

Volg Blaercom!

Dorpshuis Blaercom vind je ook op social media. Volg ons of schrijf in voor de nieuwsbrief.
Wij sturen ca 1 x per maand een nieuwsbrief met updates uit ons dorpshuis.