Nijntje beweegdiploma voor kinderen van 2 tot 5 jaar (vanaf maart/april)

Het nijntje beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.  Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Met nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee series van 20 lessen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.

Wat leer je?
In de lessen komen de tien basisvormen van bewegen aan bod: balanceren, stoeien, springen, kruipen, klimmen/klauteren, zwaaien, samen spelen, balvaardigheid, rollen/draaien en bewegen op muziek.

NB de lessen gaan van start bij voldoende aanmeldingen. Wilt u uw dochter en-/of zoon opgeven voor een gratis proefles of wil je meer informatie over onze lessen, de kosten en het aanmelden:
? www.movi-mento.com
? info@movi-mento.com