Expostie van Petra de Vries-Hillenaar

Vanaf 1 september hebben we ins ons Dorpshuis een expositie van Petra de Vries. Haar werken hangen in de centrale hal maar ook in de zalen.

Een korte introductie van Petra:

Ongeveer 4 jaar geleden moest ik in verband met mijn gezondheid stoppen met mijn werk. Om niet “achter de geraniums” in slaap te sukkelen  ben ik op zoek gegaan naar een tijdsbesteding waarbij ik op een gezellige manier in contact zou blijven met andere mensen. Tijdens de open atelierroute in Bussum kwam ik toevallig bij de Galerie van Corrie Goldshoorn  terecht en hoorde ik dat zij ook overdag cursussen in schilderen geeft. Ondanks dat ik na mijn middelbare schooljaren geen tekening meer op papier had gezet leek het mij erg leuk om het weer eens te proberen.

Het bleek een schot in de roos want het is een gezellig groepje dames die elke dinsdagochtend komen tekenen en schilderen. Ieder heeft haar eigen stijl en Corrie loopt rond om ons met adviezen bij te staan.

Wij hebben misschien hier en daar een paar grijze haren we zijn zeker geen grijze muizen en tijdens de koffiepauze (meestal met wat lekkers erbij!) wordt er ook heel wat afgelachen.

Ik heb inmiddels een paar schilderijen in opdracht mogen maken dus mocht er belangstelling voor zijn neem gerust een van mijn visitekaartjes mee en neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Ik vind het erg leuk om hier in de Blaercom mijn schilderwerken te mogen exposeren en hoop dat iedereen er veel kijkplezier aan beleeft!