Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jazz Blaricum – Blaercom Jazz Café

Jazz in Blaricum! Op 17 november is er weer Blaercom Jazz Café in dorpshuis Blaercom met Big Band en close harmony kwartet Sisters!

Reserveren is aanbevolen – info@blaercom.nl of 035-5314383
Entree € 10.00 excl drankjes, incl bittergarnituur.

Groots uitpakken na verbouwing

Het Blaercom Jazz Café in het ingrijpend verbouwde dorpshuis pakt op zondagmiddag 17 november groot uit met een heuse big band en het close harmony dameskwartet Sisters. De vier uitstekende zangeressen hebben met The Ramblers een succesvolle theatertour achter de rug, maar gaan nu de vernieuwde Blaercom inwijden met een optreden samen met de VSOP Big Band, ofwel het orkest van de Very Special Old People.

Het dameskwartet bestaat uit louter professionals en dat is te horen. De close harmony-groep bestaat uit Saskia Riemens, Lucette Snellenburg, Gaby Kaihatu en Rosanna Hofman. Om een idee te geven, ze kennen het repertoire van de ooit zo beroemde Andrew Sisters op hun duimpje, maar ze zingen ook andere bekend liedjes vierstemmig.

De VSOP Big Band staat bekend om zijn prima vertolkingen van werk van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Benny Goodman. De dirigent is Frits Bayens

Impressie VSOP Big Band