Project omschrijving

Zang en muziekles op de Popschool Blaricum in Dorpshuis Blaercom

Zang en muziekles op de Popschool Blaricum in Dorpshuis Blaercom

Bij de Popschool in Blaricum kun je naast zangles ook muzieklessen volgen voor gitaar, piano en drums. Onder begeleiding van deskundige docenten! Voor jong tot oud!

Website Popschool Blaricum

Popschool Blaricum – Zangles en Muziekles

Met vernieuwende lessen zorgt Popschool Blaricum er voor dat iedereen gemakkelijk en kundig een instrument leert bespelen. Naast zangles wordt op deze muziekschool ook les gegeven op gitaar, piano en drums, waarbij goed opgeleide docenten de leerlingen begeleiden op het niveau wat het beste bij hen past. Je wordt enthousiast uitgedaagd om goed gemotiveerd te blijven en in tussentijdse evaluaties wordt tevens besproken of zowel de leerling als de docent nog op het juiste spoor zitten. En natuurlijk zal de fun tijdens de les niet ontbreken!

De docenten

Omdat Popschool Blaricum met vaste docenten werkt, krijg je muziekles van dezelfde vertrouwde docent zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Allemaal met veel ervaring uit de praktijk, waardoor jij snel en gemakkelijk de tips en trucks leert.

De leerlingen

De Popschool Blaricum is voor iedereen! Van jong tot oud, van klein tot groot. Uiteindelijk kan iedereen op elke leeftijd een muziekinstrument leren bespelen. Niet alleen beginners kunnen bij Popschool Blaricum terecht, maar ook de gevorderde muzikanten. Zo kan jij precies bepalen waar je mee aan de slag wilt; techniek, stijl, of gewoon lekker meespelen met muziek. En wil je meer dan alleen maar les? Dan kun je begeleid worden in een band die samengesteld wordt uit bestaande leerlingen van Popschool Blaricum met hetzelfde niveau. Zo kan jij aan iedereen laten zien wat jij met jouw instrument kan!

Neem voor meer informatie contact op met Popschool Blaricum.