Project omschrijving

Judo

Judo voor kinderen in Dorpshuis Blaercom in Blaricum

Tijdens de judolessen leren kinderen spelenderwijs verschillende technieken. Kinderen leren dat respect voor elkaar hebben belangrijker is dan winnen.

Judo

Judo voor kinderen in Blaricum. De judolessen op donderdag middag en avond worden gegeven door Francis Schouw van Sportschool Schouw in Dorpshuis Blaercom.
Respect voor elkaar en met elkaar willen oefenen zijn bij judo belangrijker dan altijd maar willen winnen. Elkaar helpen en zichzelf steeds verder willen bekwamen in de sport zijn belangrijke voorwaarden om de sport met plezier te kunnen beoefenen. Het is geen sport waarvoor alleen kracht en conditie nodig zijn. Inzicht en behendigheid zijn van groot belang om een techniek te laten lukken. Vooral onder de jeugd is judo de laatste jaren een populaire sport geworden. Voor de jeugd is het een recreatieve sport waarbij men naar hartenlust kan bewegen terwijl men zich leert te beheersen om samen met anderen veilig te kunnen oefenen. Spelenderwijs leren kinderen de verschillende technieken.
Speciaal voor kinderen met leermoeilijkheden zijn er lesuren in het leven geroepen, waarbij er meer individuele aandacht is. Hierdoor is judo niet alleen een complete sport maar kan in een boel opzichten ook een pedagogische/motorische ondersteuning vormen voor veel kinderen.
De judolessen zijn mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar!

Donderdag 17:00 – 18:00 en 19:00 – 20:15

info@sportschoolschouw.nl

www.sportschoolschouw.nl
Tel: 035-5262985

Judo Schouw Blaricum Blaercom