Project omschrijving

Internationaal dansen in Dorpshuis Blaercom Blaricum

Internationaal dansen in Dorpshuis Blaercom

Dansen in Blaricum kan in Dorpshuis Blaercom. Iedere donderdag van 09:30 tot 11:00 uur geeft Nettie Tap dansles in Blaercom. Dans je fit en ontmoet leuke nieuwe mensen!

Afwisseling en gezelligheid zijn de twee trefwoorden. Afwisseling wordt verkregen door te dansen op muziek uit vele landen. Gezellig samen bezig zijn en contacten leggen zijn belangrijke aspecten van deze cursus. Oude en traditionele dansen, maar ook moderne dansen komen aan bod.
Informatie via Nettie Tap tel. 06-13698435.

donderdag: 9:30 – 11:00 uur

Dansen – goed voor ouderen!

Senioren bereiken steeds actiever een hogere leeftijd en staan nog volop in het leven. Ze zijn actief, wandelen en fietsen veel en worden steeds fitter oud. Dansen hoort ook bij een actieve levensstijl, niet alleen omdat het gezond is, de bewegelijkheid bevorderd maar ook de algemene fysieke en mentale conditie verbeterd. Onze danslessen voor senioren bieden een afwisselend aanbod van internationale dansen die iedereen tot op hoge leeftijd kan volgen.

Doe nieuwe sociale contacten op

Tijdens de danslessen leer je nieuwe mensen kennen op een hele informele en gezellige manier. Voor ouderen die zich eenzaam kunnen voelen een heerlijke ochtend om even bij te kletsen, te ontspannen en tegelijkertijd aan de conditie te werken. Het leuke ervan is dat je veelal gelijkgestemden ontmoet – immers de andere deelnemers hebben ook interesse in dansen.