Project omschrijving

Cabaret in Blaricum – Cabaret Kitts (12-16 jr) Theater Eigenwijs

Cabaret in Blaricum – Cabaret Kitts (12-16 jr) Theater Eigenwijs

Kinder cabaret in Blaricum: Cabaret Kitts is een cabaret theatergroep voor de jeugd van 12-16 jaar. Ze krijgen les in verschillende theaterdisciplines van Cathelijne Gieske van Theater Eigenwijs. De Kitts werken rondom een eigen bedacht thema en maken daarmee een volwaardig avondvullend theaterprogramma. Iedere vrijdag avond les van 17:00 – 18:30 uur

Website Theater Eigenwijs

THEATER EIGENWIJS:

Theater EigenWijs is de theaterschool in Blaricum waar theaterlessen worden gegeven in de breedste zin van het woord. Voor jong & oud, voor wekelijkse reguliere lessen en voor (korte) projecten, waar elke speler op theatrale ontdekkingstocht gaat naar zichzelf, naar zijn unieke eigenheid, zijn Eigen Wijsheid.

Cabaret Kitts – Jeugdtheatergroep vanaf 12 jaar. Leerlingen krijgen wekelijks 90 min les in verschillende theaterdisciplines en werken altijd aan een muzikaal theaterprogramma met een zelfgekozen thema.

meer informatie www.theatereigenwijs.nl of bel/mail naar Cathelijne: 06-24664520 / info@theatereigenwijs.nl

Over Cathelijne Gieske

Cathelijne is oprichtster en eigenaar van Theater EigenWijs en de jeugdtheatergroepen Cabaret Kitts & Cabaret Cats gevestigd in De Blaercom.. Ze heeft haar vooropleiding gedaan aan de Havo voor Muziek & Dans bij Codarts te Rotterdam. Vervolgens HBO Musical-Theater aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. In 2006 studeerde ze af aan de Amsterdamse Theater Academie als Uitvoerend Theatermaker en heeft sindsdien meegewerkt aan meerdere producties als choreografe, regisseur, dramaturg en zangcoach en gaf theater- dans- en zanglessen op scholen. Naast Theater EigenWijs is Cathelijne (als zzp-er) verbonden aan Holland Opera, FitbyRox, Dansu, SG Huizermaat, Politieacademie en InHolland zorgopleidingen.

Zangcoaching
Cathelijne geeft ook privé les op afspraak waarin vooral gewerkt wordt aan zangtechniek maar ook dieper wordt ingegaan op tekstbegrip en performance.
Les is op afspraak.

Meer info: www.theatereigenwijs.nl
of bel/mail naar Cathelijne:
06-24664520/Cathelijnegieske@gmail.com