AGENDA

GOEDEMORGEN, ZATERDAG 24 AUGUSTUS

De vaste activiteiten ziet u op deze site bij:  Activiteiten Jeugd en Activiteiten Volwassenen). De speciale activiteiten vindt u in de agenda hieronder.

In de weekenden zijn wij open op aanvraag. De ruimtes zijn dan uitermate geschikt om te huren voor "Hei-dagen" van uw bedrijf. Ook een kinderfeest, baby-shower, 21 feest etc. zijn mogelijk. Als u ruim van tevoren reserveert, heeft u nog genoeg keuze in zalen. Wij hebben een digitaal Zalenreserveringssyteem; raadpleeg hierbij ook de plattegronden van Blaercom bij Verhuur. Voor nadere informatie over zalen, prijzen en arrangementen zie eveneens bij Verhuur of mail naar info@blaercom of bel naar 035-5314383.

Wij zijn ook op Facebook te vinden!


RENOVATIE BLAERCOM

Deze zomer wordt de Blaercom grondig verbouwd! Als eerste wordt de verdieping aangepakt. 
Op de begane grond zal eind augustug begonnen worden. Grote projecten zijn hier de ingang die verplaatst wordt naar de Schoolstraat en de nieuwe grote keuken. We hebben er enorm veel zin in. 
Als alles volgens planning verloopt, kunnen we 4 november ons vernieuwe Dorpshuis weer openen! 
We proberen vanaf september wel de meeste lessen door te laten gaan. In het Dorpshuis of op een andere locatie. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact op met degene die lesgeeft. 

Wij zoeken vrijwilligers!

Heeft u interesse? Klik hier voor meer info

                                                                                       

 

 

 

Adres

Dorpshuis Blaercom Schoolstraat 3 1261 EV Blaricum
tel. 035 53 143 83 mailadres

Openingstijden

Maandag:   9:00 tot 00:00 uur
Dinsdag:   9:00 tot 00:00 uur
Woensdag:   9:00 tot 00:00 uur
Donderdag:   9:00 tot 00:00 uur
Vrijdag:   9:00 tot 00:00 uur

zaterdag en zondag op aanvraag

Inlichtingen

Deze site is een momentopname. Wij beseffen dit en willen u graag over de meest recente mogelijkheden maar ook over mogelijkheden in de toekomst informeren.

Dus wilt u inlichtingen omtrent de huidige beschikbaarheid van de zalen? Of wilt u inlichtingen omtrent toekomstig verhuur op afwijkende openingstijden en/of verhuur van de zalen met- of zonder catering? Dan kunt u bellen met tel.  035 53 143 83 of mailen naar de (hoofd)beheerder van Dorpshuis Blaercom.
 

Bereikbaarheid

Blaercom is gesitueerd in het centrum van het karakteristieke dorp Blaricum en ligt verscholen achter de muziektent en Gall & Gall. Het ligt tussen de Dorpsstraat en de Schoolstraat. 
 

Parkeren

Aan de Dorpsstraat en de Schoolstraat is de blauwe parkeerschijf verplicht. En er wordt streng gecontroleeerd.

In- en aan de rand van het centrum echter, zijn diverse parkeerplaatsen, waar (lang) parkeren gratis is. Het gaat om het parkeerterrein aan de Bergweg (tegenover Hotel-Restaurant Bellevue) en om de parkeervakken bij de Protestantse kerk, ook wel het 'Oranjeweitje' aan de Bussummerweg (richting Laren).


Google maps


Colofon

Met dank aan Peter van Rietschoten voor het gebruik van zijn foto's die al eerder op de website Oog op Blaricum geplaatst zijn.

Webdevelopment van deze site met dank aan: Graphic Dynamics Laren.