AGENDA

GOEDEMIDDAG, DONDERDAG 15 NOVEMBER

De vaste activiteiten ziet u op deze site bij:  Activiteiten Jeugd en Activiteiten Volwassenen). De speciale activiteiten vindt u in de agenda hieronder.

In de weekenden zijn wij open op aanvraag. De ruimtes zijn dan uitermate geschikt om te huren voor "Hei-dagen" van uw bedrijf. Ook een kinderfeest, baby-shower, 21 feest etc. zijn mogelijk. Als u ruim van tevoren reserveert, heeft u nog genoeg keuze in zalen. Wij hebben een digitaal Zalenreserveringssyteem; raadpleeg hierbij ook de plattegronden van Blaercom bij Verhuur. Voor nadere informatie over zalen, prijzen en arrangementen zie eveneens bij Verhuur of mail naar info@blaercom of bel naar 035-5314383.

Wij zijn ook op Facebook te vinden!

Zondag 16 december Jazz Café: kerst met Colette Wickenhagen, Clous van Mechelen (Saxofoon), Hans Heinhuis (piano), Nol van Bennekom (contrabas) en Frans Meijer (drums)!
 

Verdere informatie volgt nog! 

Het Theosofisch Genootschap

TOEGANG GRATIS

Lezingen en Thema's Najaar 2018:
* Dinsdag 13 november; Is de mens slechts een denkend dier?
* Dinsdag 11 december; Esoterisch Kerstverhaal "Kerstmis op de berg"

Studiebijeenkomsten Najaar 2018:
* di 27-11: De binnen- en de buitenronden

meer info: 06-12025743 of houthuijzen1954@kpnmail.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Blaercom

Welkom!

Dorpshuis Blaercom is al vele jaren een populair dorpshuis in het hart van Blaricum en is daarnaast de laatste jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel activiteitencentrum. We hebben in onze centrale ontmoetingsruimte een gezellige bar waar de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen.

Naast een team van beheerders die de dagelijkse gang van zaken onder hun hoede hebben, is er ook een team van (onbezoldigde) bestuurders. Er is een vacature in het bestuur te weten: Secretaris. Wilt u reageren, dan kunt u mailen naar info@blaercom.nl.

Activiteiten

Blaercom is een thuishaven voor diverse verenigingen en biedt daarnaast ook enkele kantoorfuncties. Plaatselijke organisaties zoals Versa Welzijn en Buurtzorg maken hier gebruik van. Of u nu binnen of buiten Blaricum woont, u kunt altijd bij ons terecht voor alle denkbare activiteiten, zoals vergaderingen, bijeenkomsten in verenigingsverband, recepties, team-uitjes, cursussen, exposities, uitvoeringen en sportactiviteiten. Eigenlijk teveel om op te noemen!

U kunt altijd binnenlopen en een kopje koffie of thee drinken en een krantje lezen. Ook kunt u bij ons (zakelijk) afspreken met een vriend(in)/kennis en/of een zaaltje huren. En er is natuurlijk gratis Wifi.

Er zijn ook arrangementen voor grotere groepen: U kunt een zaal huren indien u wilt vergaderen of eten. Wij beschikken over diverse zalen die ruimte bieden aan 1 tot 150 personen voor de meest uiteenlopende activiteiten. Uiteraard kunnen wij uw activiteit/zaal huur of bijeenkomst uitbreiden met  (vergader) lunchmogelijkheden en buffet-mogelijkheden en een drank-arrangement . Wij zorgen ervoor dat de ruimte geheel naar uw wens wordt ingericht.

Op de rest van deze website willen wij u graag informeren over beschikbare ruimtes, tarieven en mogelijkheden. Ook kunt u naar aanleiding van alles wat u op de website leest, zelf vrijblijvend ons gezellige Dorpshuis komen bezichtigen.