AGENDA

GOEDENAVOND, ZONDAG 15 SEPTEMBER

De vaste activiteiten ziet u op deze site bij:  Activiteiten Jeugd en Activiteiten Volwassenen). De speciale activiteiten vindt u in de agenda hieronder.

In de weekenden zijn wij open op aanvraag. De ruimtes zijn dan uitermate geschikt om te huren voor "Hei-dagen" van uw bedrijf. Ook een kinderfeest, baby-shower, 21 feest etc. zijn mogelijk. Als u ruim van tevoren reserveert, heeft u nog genoeg keuze in zalen. Wij hebben een digitaal Zalenreserveringssyteem; raadpleeg hierbij ook de plattegronden van Blaercom bij Verhuur. Voor nadere informatie over zalen, prijzen en arrangementen zie eveneens bij Verhuur of mail naar info@blaercom of bel naar 035-5314383.

Wij zijn ook op Facebook te vinden!


RENOVATIE BLAERCOM

 

Zoals u waarschijnlijk wel gezien heeft, wordt de Blaercom grondig verbouwd. De verdieping is bijna klaar, ze zijn nu met de begane grond bezig. Als laatste zal de ingang naar de schoolstraat verplaatst worden. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we 4 november ons vernieuwe Dorpshuis weer openen! 
We proberen vanaf september de meeste lessen door te laten gaan. In het Dorpshuis of op een andere locatie. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact op met degene die lesgeeft. 

Wij zoeken vrijwilligers!

Heeft u interesse? Klik hier voor meer info

Stoelyogadag voor de hartstichting!

Zondag 20 okt. 12:00 - 13:00
 

Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm, een milde vorm van yoga voor thuis en op kantoor,
voor iedereen, ongeacht leeftijd en lenigheid.Vind je het leuk dit een keer te ervaren, doe dan mee en geef je vandaag nog op! Stuur een berichtje aan: info@golfersyogaclub.nl. Of klik hier  https://evenementen.voordehartstichting.nl/team/marianne-pot

 

                                                                                       

 

 

 

Blaercom

Welkom!

Dorpshuis Blaercom is al vele jaren een populair dorpshuis in het hart van Blaricum en is daarnaast de laatste jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel activiteitencentrum. We hebben in onze centrale ontmoetingsruimte een gezellige bar waar de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen.

Naast een team van beheerders die de dagelijkse gang van zaken onder hun hoede hebben, is er ook een team van (onbezoldigde) bestuurders.

Activiteiten

Blaercom is een thuishaven voor diverse verenigingen en biedt daarnaast ook enkele kantoorfuncties. Plaatselijke organisaties zoals Versa Welzijn en Buurtzorg maken hier gebruik van. Of u nu binnen of buiten Blaricum woont, u kunt altijd bij ons terecht voor alle denkbare activiteiten, zoals vergaderingen, bijeenkomsten in verenigingsverband, recepties, team-uitjes, cursussen, exposities, uitvoeringen en sportactiviteiten. Eigenlijk teveel om op te noemen!

U kunt altijd binnenlopen en een kopje koffie of thee drinken en een krantje lezen. Ook kunt u bij ons (zakelijk) afspreken met een vriend(in)/kennis en/of een zaaltje huren. En er is natuurlijk gratis Wifi.

Er zijn ook arrangementen voor grotere groepen. Kijk voor meer informatie bij het kopje 'verhuur'.

Op de rest van deze website willen wij u graag informeren over beschikbare ruimtes, tarieven en mogelijkheden. Ook kunt u naar aanleiding van alles wat u op de website leest, zelf vrijblijvend ons gezellige Dorpshuis komen bezichtigen.