AGENDA

GOEDEMIDDAG, DINSDAG 22 JANUARI

De vaste activiteiten ziet u op deze site bij:  Activiteiten Jeugd en Activiteiten Volwassenen). De speciale activiteiten vindt u in de agenda hieronder.

In de weekenden zijn wij open op aanvraag. De ruimtes zijn dan uitermate geschikt om te huren voor "Hei-dagen" van uw bedrijf. Ook een kinderfeest, baby-shower, 21 feest etc. zijn mogelijk. Als u ruim van tevoren reserveert, heeft u nog genoeg keuze in zalen. Wij hebben een digitaal Zalenreserveringssyteem; raadpleeg hierbij ook de plattegronden van Blaercom bij Verhuur. Voor nadere informatie over zalen, prijzen en arrangementen zie eveneens bij Verhuur of mail naar info@blaercom of bel naar 035-5314383.

Wij zijn ook op Facebook te vinden!


Zondag 17 februari van 15:00 tot 18:00 uur in Blaercom Jazz Café:
 

Monique Rappa met het Trio Clous van Mechelen                        

 

De Amstelveense jazz-zangeres vertolkt op geheel eigen wijze jazz-standards uit de jaren ‘30 tot en met ‘60, en meer. Monique wordt deze middag begeleid door Clous van Mechelen piano, Daniel Gueli contrabas en Frans Meijer drums. De verscheidenheid in de gebrachte nummers en stijlen is groot: uiteraard jazz, maar ook swing, latin en ballads passeren de revue.
Monique Rappa werd al jong geïnspireerd door de vele muziekstijlen die thuis te horen waren maar haar grote voorliefde gaat uit naar jazz. Toch draait zij ook voor het Nederlandstalige lied haar hand niet om.  De liefde voor die muziek resulteerde o.a. in een nauwe samenwerking met Clous van Mechelen en leverde vier singles op in 2018, evenals tv-programma ‘RAPPA’ op Salto TV wat deel uitmaakt van AT5.
Op Moniques website www.moniquerappa.com zijn de diverse stijlen te horen en te zien.

Entree: € 10,- inclusief bittergarnituur.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om kaarten te reserveren. U kunt dit doen via info@blaercom.nl of telefonisch 035-5314383

 

Blaercom

Welkom!

Dorpshuis Blaercom is al vele jaren een populair dorpshuis in het hart van Blaricum en is daarnaast de laatste jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel activiteitencentrum. We hebben in onze centrale ontmoetingsruimte een gezellige bar waar de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen.

Naast een team van beheerders die de dagelijkse gang van zaken onder hun hoede hebben, is er ook een team van (onbezoldigde) bestuurders. Er is een vacature in het bestuur te weten: Secretaris. Wilt u reageren, dan kunt u mailen naar info@blaercom.nl.

Activiteiten

Blaercom is een thuishaven voor diverse verenigingen en biedt daarnaast ook enkele kantoorfuncties. Plaatselijke organisaties zoals Versa Welzijn en Buurtzorg maken hier gebruik van. Of u nu binnen of buiten Blaricum woont, u kunt altijd bij ons terecht voor alle denkbare activiteiten, zoals vergaderingen, bijeenkomsten in verenigingsverband, recepties, team-uitjes, cursussen, exposities, uitvoeringen en sportactiviteiten. Eigenlijk teveel om op te noemen!

U kunt altijd binnenlopen en een kopje koffie of thee drinken en een krantje lezen. Ook kunt u bij ons (zakelijk) afspreken met een vriend(in)/kennis en/of een zaaltje huren. En er is natuurlijk gratis Wifi.

Er zijn ook arrangementen voor grotere groepen. Kijk voor meer informatie bij het kopje 'verhuur'.

Op de rest van deze website willen wij u graag informeren over beschikbare ruimtes, tarieven en mogelijkheden. Ook kunt u naar aanleiding van alles wat u op de website leest, zelf vrijblijvend ons gezellige Dorpshuis komen bezichtigen.