AGENDA

GOEDENACHT, DINSDAG 26 MAART

De vaste activiteiten ziet u op deze site bij:  Activiteiten Jeugd en Activiteiten Volwassenen). De speciale activiteiten vindt u in de agenda hieronder.

In de weekenden zijn wij open op aanvraag. De ruimtes zijn dan uitermate geschikt om te huren voor "Hei-dagen" van uw bedrijf. Ook een kinderfeest, baby-shower, 21 feest etc. zijn mogelijk. Als u ruim van tevoren reserveert, heeft u nog genoeg keuze in zalen. Wij hebben een digitaal Zalenreserveringssyteem; raadpleeg hierbij ook de plattegronden van Blaercom bij Verhuur. Voor nadere informatie over zalen, prijzen en arrangementen zie eveneens bij Verhuur of mail naar info@blaercom of bel naar 035-5314383.

Wij zijn ook op Facebook te vinden!


Zondag 14 april van 15:00 tot 18:00 uur in Blaercom Jazz Café:
 

Leo's Drugstore   (laatste Jazz Café van dit seizoen!)
 

 

Entree: € 10,- inclusief bittergarnituur.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om kaarten te reserveren. U kunt dit doen via info@blaercom.nl of telefonisch 035-5314383

Gratis taxatie- en innamedag op dinsdag 2 april 2019 van 11 tot 14 uur in de Blaercom in Blaricum.

Op onze innamedag kan werk worden ingebracht voor de komende veilingen.

Schilderijen, bronzen, zilver, juwelen en design van (hedendaagse) nationale en internationale kunstenaars zijn welkom.

Onze experts adviseren u graag over uw kunst.

Het Gooi staat bekend om haar kunstenaarsverleden. Al bijna 20 jaar organiseert Zuydwal Veilingen veilingen in het Gooi. Het is dan ook niet vreemd dat het veilinghuis altijd veel kunst van kunstenaars die in Laren en Blaricum hebben gewerkt onder de hamer heeft.

Inbreng
Zuydwal Veilingen is vooral geïnteresseerd in werken van Adriaan Lubbers, Leo Gestel,, Willem Dooyewaard, Jan Sluijters,  Lou Loeber, Ferdinand Hart Nibbrig, Isaac Israëls,  Wally Moes, Willy Sluiter, Piet van der Hem, M.C. Escher, Gerrit Benner, Karel Appel, Andy Warhol, Ger Lataster, Jan Schoonhoven, Bram Bogart, Karel Appel  Kees van Bohemen en andere nationale en internationale (hedendaagse) kunstenaars.

Maar ook design zoals meubels van Charles en Ray Eames, Gerrit Rietveld,  glas van Andries Copier, tassen van Hermès, Dior, Vuitton, Gucci, zilver, bronzen en juwelen van Cartier, horloges van Patek Philippe  en bronzen van Fred Carasso, Piet Esser, hebben onze belangstelling. 

Taxatiedagen leveren vaak verrassingen op. Zo bracht op een van onze veilingen het schilderij New York uit 1953 van Adriaan Lubbers een recordprijs op. Ook tekeningen van Jan Sluijters en een brons van een Russische kunstenaar vonden na een lange biedstrijd een nieuwe eigenaar. Wie weet ontdekken wij 2 april zo’n pareltje.

Zie voor meer info www.zuydwalveilingen.nl

De innamedag is op 2 april van 11 tot 14 uur in de Blaercom, Schoolstraat 3, Blaricum.

Voor actuele veilinginformatie www.zuydwalveilingen.nl 
info@zuydwalveilingen.nl  t. 06 53651139

 

 

Blaercom

Welkom!

Dorpshuis Blaercom is al vele jaren een populair dorpshuis in het hart van Blaricum en is daarnaast de laatste jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel activiteitencentrum. We hebben in onze centrale ontmoetingsruimte een gezellige bar waar de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen.

Naast een team van beheerders die de dagelijkse gang van zaken onder hun hoede hebben, is er ook een team van (onbezoldigde) bestuurders.

Activiteiten

Blaercom is een thuishaven voor diverse verenigingen en biedt daarnaast ook enkele kantoorfuncties. Plaatselijke organisaties zoals Versa Welzijn en Buurtzorg maken hier gebruik van. Of u nu binnen of buiten Blaricum woont, u kunt altijd bij ons terecht voor alle denkbare activiteiten, zoals vergaderingen, bijeenkomsten in verenigingsverband, recepties, team-uitjes, cursussen, exposities, uitvoeringen en sportactiviteiten. Eigenlijk teveel om op te noemen!

U kunt altijd binnenlopen en een kopje koffie of thee drinken en een krantje lezen. Ook kunt u bij ons (zakelijk) afspreken met een vriend(in)/kennis en/of een zaaltje huren. En er is natuurlijk gratis Wifi.

Er zijn ook arrangementen voor grotere groepen. Kijk voor meer informatie bij het kopje 'verhuur'.

Op de rest van deze website willen wij u graag informeren over beschikbare ruimtes, tarieven en mogelijkheden. Ook kunt u naar aanleiding van alles wat u op de website leest, zelf vrijblijvend ons gezellige Dorpshuis komen bezichtigen.